Запис від
29.05.2020


Безпечна упаковка починається з виробництва

(Немає коментарів)

Виробництво СтудіоПак сертифікована міжнародним незалежним експертним центром Dekra згідно з стандартів ISO 9001:2015, ISO 14000:2015, ISO 22000:2005.

Стандарт ISO 22000: 2005 «Система управління безпекою харчової продукції» заснований на аналізі небезпек і встановлення критичних контрольних точок HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Система забезпечує контроль всіх етапів виробництва, упаковки, доставки і зберігання продукції, яка пов’язана з будь-яким етапом харчового ланцюга, в тому числі й виробництва упаковки.

В рамках заходів з управління безпечністю на виробництві було проведено планове дослідження, яке включало в себе отримання змивів з рук працівників, робочих поверхонь столів та обладнання. Змиви досліджувались на наявність в них бактерій групи кишкової палички (E.coli), що є ключовим показником чистоти.

Результат досліджень: бактерій не виявлено на жодній поверхні. Стерильна упаковка починається з чистого виробництва.

Протокол випробувань №1160/20. Українська мова, 2020 рік. Розмір файлу 763 Kb.

 

Упаковка безпечна – завжди доречна!

Коментарі

Поки немає коментарів

Написать комментарий

Все поля обязательны к заполнению.

Діючі знижки на продукцію СтудіоПак

Мова сайту

Особистий кабінет

Кошик порожній

Інтернет-магазин

Про продукт (landing)

Блог

Контакти