Запрошення на виставку FoReCh від СтудіоПак

Запрошення на виставку FoReCh від СтудіоПак

Шановні партнери та друзі компанії СтудіоПак запрошуємо зустрітися на виставці FoReCh, що пройде з 29 вересня по 1 жовтня на території МВЦ, у м. Київ. FoReCh - це найбільший комунікаційний майданчик для кращих професіоналів у сфері HoReCa в Україні. Лідери ринку гостинності представлять на своїх експозиціях новинки: обладнання для ресторанів та готелів, харчові продукти, меблі, посуд, клінінгове та пральне обладнання.

Компанія СтудіоПак представить на виставці стенд, провідна ідея якого екологічне пакування задля збереження ресурсів планети. В основу концепції закладений принцип 3R — reduce, reuse, recycle. Цей принцип відображається не тільки в стенді компанії, це провідна ідея діяльності СтудіоПак.

Чому 3R так важливо для СтудіоПак?

  • Reduce - зменшення споживання. Цей принцип відображається через упаковку з алюмінієвої фольги таким чином: алюміній підлягає переробці, що дозволяє зменшувати споживання невідновлюваних природних ресурсів: бокситів, електроенергії та води.
  • Reuse - повторне використання. Алюміній не просто переробляється, а може повторно використовуватися з тією ж метою. Тобто алюмінієве пакування можна переробити на алюміній для виготовлення упаковки, що часто неможливе для інших матеріалів, що переробляються.
  • Recycle - вторинна переробка дозволяє зменшити сміттєві звалища та зекономити природні ресурси. Краще ніж вторинна переробка, може бути лише багаторазова переробка. Алюміній повністю переробляється безкінечну кількість разів.

Пошук