"Нас не догонят!"

"Нас не догонят!"

Ні, це не ремікс на відому пісню поп-групи, це плани СтудіоПак на випуск новинок у 2022 році.

2021 рік добігає кінця, і нам, команді СтудіоПак, хотілося б подякувати нашим дорогим партнерам, друзям і колегам з якими ми пройшли цей незвичайний рік за співпрацю та міцну дружбу. Незвичайностей у 2021 було достатньо, один тільки LME жив своїм життям, дорожчаючи не щодня, а щогодини. Тим не менш, ми радісно закінчуємо 2021 рік, завдяки якому в лінійці продуктів СтудіоПак з'явилося відразу дві нові форми: для піци (артикул SPT72G) та для риби (артикул SP94L).

У планах на 2022 рік, прискорити звичні темпи розширення асортиментної лінійки та запустити у виробництво 5 нових форм із харчової алюмінієвої фольги. Серед нових форм ми побачимо гладкостінні контейнери. Вони допоможуть європейській культурі споживання готових та водночас якісних напівфабрикатів стати звичною для України.

Виробники м'ясних, рибних напівфабрикатів і готової до споживання продукції, дивлячись на європейський ринок, потребують сучасної, екологічно чистої упаковки, а саме тикими є гладкостінні алюмінієві лотки. Гладкостінні контейнери ідеальні під запаювання плівкою у вакуумному або газо-модифікованому середовищі, що збільшує термін придатності та забезпечує збереження харчової цінності продукту.

Про кілька новинок, які ми сьогодні не розкрили, поговоримо пізніше. Залишайтеся з нами і до зустрічі у 2022 році!

Пошук