Невидимий фронт. Як ресторатори стали до лав національної оборони.

Невидимий фронт. Як ресторатори стали до лав національної оборони.

24 лютого 2022 року більшість ресторанів міст, що прийняли першими на себе економічний удар, не відчинилися для відвідувачів, але вже скоро налагодили волонтерську роботу на своїх кухнях.

Гастрофронт виконує важливу місію - готує для військових ЗСУ, тер. оборони, лікарів, дітей та людей похилого віку, які втратили змогу забезпечити себе харчуванням. На початку своєї діяльності ресторани готували з власних запасів, надалі продукцію надають волонтери, виробники та підприємці. Окрім продуктів, з яких готують страви, є необхідність також у одноразовій упаковці для доставки вже приготовленої їжі.

Компанія Студіопак надає одноразовий посуд для доставки готових обідів київським волонтера. З початку війни надала для волонтерських потреб понад 3 000 000 одиниць пакування. На жаль виробництво упаковки призупинило свою діяльність, адже знаходилось в зоні активних бойових дій. Попри це надає свої складські запаси для волонтерських потреб, тому що усвідомлює як важливо віддано робити все для нашої спільної перемоги. Після звільнення Київської області налаштували виробничий процес, щоб мати змогу продовжувати діяльність, а також бути корисними для своєї держави, бути пліч-о-пліч з волонтерами, які не залишають голодними наших бійців, лікарів та найбільш вразливі верстви українського суспільства.

Годуючи українців, підтримуємо не тільки життєдіяльний стан, а й бойовий дух, справами демонструючи справжнє єднання нашого народу та піклування про ближнього. Віримо в нашу перемогу. Все буде Україна!

Пошук