Як працює виробництво СтудіоПак в умовах карантину?

Як працює виробництво СтудіоПак в умовах карантину?

Хочемо відволікти вас від поганих новин, заспокоїти та показати як працює наше виробництво в цей особливий час. Виробництво СтудіоПак працює в штатному режимі, адже пакувати страви для доставки та продукти в безпечну упаковку необхідно як ніколи. Також СтудіоПак забезпечує одноразовим посудом сервіси, що доставляють обіди для лікарів.

Хочемо наголосити, що санітарні заходи безпеки, регулярна дезінфекція та контроль стерильності виробництва були в пріоритеті завжди, адже діяльність СтудіоПак пов'язаний з виробництвом упаковки для харчових продуктів. Зараз всі ці заходи лише посилились.

Почнемо з виробничого цеху. Автоматичні лінії виробництва розміщені в окремому приміщенні, яке регулярно дезінфікуються. До нього заходять пакувальниці та інженери, які попередньо пройшли температурний контроль. Працівники забезпечені одноразовими медичними халатами, масками та рукавичками, які регулярно змінюються.

Перед входом у кожне приміщення розміщені безконтактні санітайзери, якими додатково оброблюють руки. Форми з алюмінієвої фольги одразу з пресу пакують у закриті стеки та картонні ящики. Якщо потрібно розфасувати – комплекти пакуються у термозбіжну плівку з дотриманням санітарних норм.

Комірники та кур’єри збирають замовлення також в рукавичках та масках. Вони забезпечені індивідуальними флаконами з антисептиком.

Замовлення приймаються в звичайному режимі з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00. Безконтактна доставка СтудіоПак по Києву працює також в звичному режимі.

Пошук