Упаковка на якій не живуть віруси

Упаковка на якій не живуть віруси

З неймовірною швидкістю поширюється новий штамп вірусу - COVID-19, відомий, як «коронавірус». Небезпека вірусу полягає в тому, що до нього немає імунітету і вакцин в світі, а також високий ступінь зараження, що збільшує темпи поширення. Всесвітня організація здоров'я оновила рекомендації щодо запобігання поширення коронавируса. Головними заходами залишається миття рук, гігієна кашлю (прикривати рот і ніс при кашлі та чханні), швидка ідентифікація і ретельне спостереження осіб, що контактували з пацієнтами а також активне спостереження для раннього виявлення та ізоляції інфікованих.

Як довго коронавірус живе на поверхнях?

Вчені по всьому світі уже давно задались цим питанням і виявили що на хірургічних рукавичка короновірус може жити 8 годин в той час як на алюмінієвій поверхні від 2 до 8. Україна долучилась до цих досліджень і сьогодні Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України опублікував своє офіційне дослідження. Можна підкреслити тільки те, що в Україні як і по всьому світі вважають що короновірус живе на алюмінієвій поверхні лише 2-8 годин, в той час як інші типах харчової упаковки дають можливість вірусу жити від 1 до 3 днів. Наразі можна констатувати що на сьогодні найбезпечнішою упаковкою для продуктів є лише упаковка з харчової алюмінієвої фольги!

Інтерактивна мапа

Інтерактивна мапа поширення Коронавірусу COVID-19 представлена центром системної науки (CSSE) при університеті Джона Хопкінса (Johns Hopkins University (JHU)).

З огляду на обставини слід ретельніше підійти до того що і де Вы споживаєте. Віддайте перевагу тільки одноразовому посуду! Завдяки цьому зменшується ймовірність передачі хвороби через погано вимитий посуд.

Найбезпечнішим одноразовим посудом є посуд з алюмієвої фольги! Фольга, має низку переваг, вона:

    • Гігієнічна. Процес виготовлення алюмінієвої фольги обов'язково включає в себе високотемпературний випал. Завдяки цьому етапу матеріал стає повністю стерильним. У фольги немає абсорбуючих властивостей - волога і жир не проникають в стінки, а це значить що для бактерій немає живильного середовища. В результаті їжа, покладена в алюмінієвий контейнер, зберігається довше, ніж в будь якій іншій упаковці. Підтвердження стерильності поверхні упаковки з фольги знаходиться тут.

    • Бар'єрна. Фольга при виробництві покривається спеціальним харчовим покриттям - софтанолом, яке повністю виключає міграцію метала в їжу. Щороку компанія СтудіоПак проводить випробування зразків своєї продукції на рівень міграції шкідливих хімічних речовин в продукти харчування. Протокол досліджень підтверджує відповідність контейнерів з харчової фольги призначених для контакту з харчовими продуктами. Це означає, що поклавши або гарячу, або холодну їжу в упаковку з фольги ніякі речовини не потраплять в сам продукт. Алюмінієва фольга створює повний бар'єр від зовнішнього середовища (світла, газів, вологи), зберігає аромату і характеристик продукту.

  • Термостійка. Обробка високою температурою - це важливий фактор щоб убезпечити свою їжу, позбувшись тим самим небезпечних бактерій і вірусів. Алюмінієва фольга витримує температурні коливання, що виникають при різних умовах використання упаковки - від шокової заморозки до обробки продуктів на грилі. При цьому не з'являються ніяких дефектів типу розтріскування вбо плавлення. Теплопровідність фольги може допомогти мінімізувати час обробки, охолодження і повторного нагріву. Їжу, упаковану в форму з фольги, можна готувати і в духовій шафі і повторно розігрівати, використовуючи мікрохвильову піч. Готувати на грилі і вугіллі.
Ім'я СтудіоПак вже більше 10 років є українським знаком якості в категорії упаковки з алюмієвої фольги.

Якщо ваш бізнес пов'язаний з продажем готових харчових продуктів, подбайте про вашу репутацію! Замовляйте найкращу упаковку для харчових продуктів в часи, коли потрібна максимальна стерильність і безпека при доставці.

Пошук